BASKETBALL, IT'S ALL ABOUT BASKETBALL

image33

Ar de inte sjukt fina? gron och vita, skolans farger saklart! (lite alvik basket ocksa va?)
observera matchande harband till, och diamanterna pa karborbandet!
TACK VARLDENS BASTA MAMMA OCH PAPPA IGEN!!!
Men nu ar det trick or treat som galler!

HAPPY HALLOWEEN

tyckte det var dags med ett liten inlagg igen.
Sen sist har foljande hant.

  • Powder Puff Footballs match har spelats. Seniorna vann! WOHO! (jag agde alla, eller inte..)
  • Jag har traffat en massa mera slaktingar
  • Tove fyllde 15 i sondags. Grattis igen syrran!
  • Jag somnade och DROMDE pa en lektion idag. (study hour typ) forlorade dock lite poang..
  • Vi lirade basket. Skillnader jag markte(framst for er basket intreserade manniskor): de byter pa alla skrins(?), de svingar inte bollen alls, de tal inte en small (av fia, jag rakade skada 2 pers.. he..), de har dalig kondis, och de pratar inte i forsvar.
  • Jag har fatt/kopt nya basketskor i gront och vitt. (skolans farger) bild kommer!! TACK MAMMA OCH PAPPA!
  • Varit pa bio, 30 days of night. (vampyrfilm) rekomenderas inte. Daremot, sag The Notebook haromdagen, min favoritfilm numera, tillsammans med Ice Age och Greveholm.
  • Imorn ska jag gar TRICK OR TREAT med nagra, haha.. det ska bli kul!
  • Jag har blivit bjuden pa 18ars-girls-night. Det ska ocksa bli kul! jag ar taggad!
  • jag har pratat med nicole, ullan och mamma och pappa pa skype.
  • Imorn har jag spanska prov och pa torsdag har jag UShistory test och pa fredag USgovernment test. Det later svarare an vad det ar. Spanskan ar latt, har inte pluggat och tanker inte gora det heller, UShistoryn ar "open book and notes test" vilket betyder man kan anvanda sina anteckningar och sin bok. Government daremot, jag maste tyvarr plugga..
  • JAG AR TAGGAD FOR BASKETBALL
  • Jag och Begum har facebook lofte pa en vecka.
  • Jag som tankte ta torsdag ledigt (det var pa tiden tyckte jag), men nu nar vi har prov passar det inte.. PLUS att pa torsdag ska alla seniors bestalla graduations saker sasom mossa och drakt... Nasta vecka kasnke?
  • Nu ska jag LAGA MAT. Det ar ocksa pa tiden. Man trottnar faktiskt pa yoghurt, mackor, glass, frukt och flingor..  Me gusta cocinar.
  • Juste Kaylee ringde precis, hon fragade om jag ville aka till Chicago med henne under Thanksgiving. har inte pratat med mina hostparents, men det skulle ju vara hur kul som helst!
  • Nu ska jag faktiskt gora USgovernment homnework for tomorrow.


 

PUSS OCH HEJ!


 


det har med vikt och USA

okej. jag har gatt upp 3 kg pa 2 manader.

3 kg pa 2 manader = 15kg pa 10 mander..

PANIK!!!

hoppas basketen kan fa mig fit for fight...

jag tror att jag maste andra pa vissa vanor. Typ mina glass vanor..


2 manader

okej, kan ni fatta att jag har varit har i 2 manader nu? den ar en HEL FEMTEDEL av hela aret. Tiden gar for fort.

Men vad har hant sen sist...?

Eh, igar hade vi basketfys. Vi fick gora hoga knan, spurta, slajda, och massa andra basket saker. Men ett vanligt basketfys, basket tjejer, ni vet. Vi avslutade gardagens pass med att springa 3 idioten, det var det jobbiagste pa hela traningen. Med andra ord, det var chill traning jamfort med Fredriks mordarrundor i skogen. (ngt jag inte langtar tillbaka till.)
Efter springfysen gick vi till wieght training rummet och lyfte lite. (aka sitter och snackar i maskinerna..)
I basketlaget har jag bade SOCCER girls och SOFTBALL girls. Och soocer tjejerna vill att jag ska spela soccer i var, och softball tjejerna vill att jag ska spela Softball i var. Sen har vi Mr Appleton (spanska larare och tennis coach) han vill att jag ska gora tennis. Vad tycker ni? Jag ar inne pa softball, for bade idag efter basketen och igar efter basketen tog Softball tjejerna ut mig pa planen och vi lirade lite. Jag fick en handske och ett slagtra och allt. Jag funtar pa att spela softball, aven om jag far bli bankvarmare..

Hursomhelst idag har jag medverkat i POWDER PUF FOOTBALL.Senior tjejerna VS Juniors tjejerna i FOOTBALL. Och idag var det traning. Jag som har (nastan) aldrig rort en american football, jag som inte fattar poangen an, jag som ar svensk tjej, jag skulle tydligen vara med. Sa vi var ca 20 senior tjejer och sen var det ca 5 senior killar. (football players saklart) de var vara coacher. Men vi fick lara oss massa olika uppstallningar och vi fick provspela osv. Idag var det bara traning, men pa mandag ar det match som galler. JUNIOR tjejerna kommer forlora hart! Jag ar taggad!! Men det var kul! Jag fattar mer spelet och regler och sant efter dagens traning.

Nu ska jag sova. Eller jag ska nog jonna lite pa mitt fordjupningsarbete i USgovernmnet om The Republican Party. Later hyperkul och hyperintersant va? Det blir nog sova for min del.

GONATT!!


bilder till varldens basta hannis

klicka pa bilderna blir de storre!




1. Erica
2. Rose
3. Kaylee och hennes kompisar
4. Jag med mitt rosa ekipage
5. THE MALL
6. Vischan.

Ps hannis. Det dar youtube klippet var ju inte alls roligt. Man maste vi vara Harry Potter nord.

RSS 2.0