Are you playing??

Det ar fragan som jag har fatt cirka tva tusen miljoner ganger idag.

Idag borjade the senior game Assasin. Vilket innebar, for att vara med att leka betalar man 5 dollar. Sedan far man ett namn pa en annan medspelande senior som man ska "doda" genom att spruta/slanga/kasta vatten pa personen. Lyckas man morda sin spelare far man overta dennes, och forsatta tills det finns en vinnare. Forstar ni? Ungefar som Blackans killer game antar jag. MEN skolan forbjuder denna lek, sa man ar ytterst tyst nar man disskuterar planerna i skolan, det for inte ske pa skolans property, at practice eller at work.. Sa man far vara smart!
Vinnaren far sedan pengarna som alla satsade..

Dock ar jag inte med, med tanke pa att softball tar sa mycket tid, tipsade tjejerna mig att inte delta. En anledning ar ocksa att jag har ju verkligen ingen blekaste var vissa personer bor och gor, plus jag har INGEN BIL.


1. Vardmamma Rose, vardbror Nathan o min vardpappa Elwin. 2. Min andra vardbror's fru Wendy. 3. Herrskapet. 4. Softball ar seriost farligt. (tur att man ar tuffing) 5. Wendy o jag pa formell middag. 6. Party placet.

Glom inte att klicka pa bilderna blir de storre!


Michigan + April = CRAZY WEATHER

Okej det har ar helt galet. Det har varit underbart vader de senaste 2 veckorna, stralande sol och ca 25 gradig varme. Shorts, flipflops och bikinin har anvants flitigt. Idag mandag, snoblandat regn, blasigt och superkallt. Vi hade softball match och det var HEMSKT. (aven om vi vann:))

Men seriost, what's up with the weather??

April 27, 2008

Snart ar det maj, och sen ar det juni. I juni firar vi Fia 18 ar, vi har var graduation, familjen kommer, kommer antagligen/forhoppningsvis aka till Arizona, och jag kommer hem till lilla Sverige!

Men veckan som gatt, wow. Full rulle kanelbulle sager jag bara! Skola o softball tar som vanligt upp ca 90% av all vaken tid. Men i fredags var det Senior Skip Day, vilket innebar att det var ca 30 seniors i skolan av ca 200. Jag skippade "bara" formiddagen med tanke pa att man maste vara pa minst 2 lekioner for att fa ga pa practice, skolans policy... Plus att jag har missat sa manga dagar att jag redan har en grad reduction i 2 klasser!
I lordags var det alltsa min vardbror Nathan's graduationparty. Jag orkar inte skriva och beratta, bilder far val komma upp senare... Men det var Open House pa ett bed&breakfast som vi hyrde som ligger har i narheten under dagen, sen pa kvallen var det formell middag for de narmaste. Sa formellt att det nastan var stelt. Trevligt ma jag saga! God mat, roliga manniskor och mysigt stalle! Dock missade jag en softball tournament:(


1. Lorin blev traffad av en softball. 2. My baby 3. Rose, jag o Abbie. 4. Michael Buble. 5. My baby again.

GRATTIS RUTH 12 AR!

Hoppas du har haft en bra dag babe!

Men iaf, alla dessa babyfragor. Jag ska gora det klart for alla, jag fick babyn i mandagsmorgon och lamande tillbaka den idag, onsdag morgon. Jag hade den alltsa i 48 timmar. Jag hade med den i skolan i 2 dagar, pa alla lektioner, lunch, rast, ALLT. Dock ar den avstangd under skoldagen, skont! Men direkt efter skolan ar slut, satts den pa. I mandags hade jag traning efter skolan, vilket innebar att babisen var med. Nar den borjade grata fick jag avbryta min ovning och springa dit och vrida i nyckeln i typ 10 min.. Saken ar, man far en nyckel runt handleden som man satter i ryggen nar bebisen grater, sen maste man halla den sa tills bebisen slutar grata. AAHH
Mandagskvall var helt okej, och pa natten vaknade jag 4 ganger.
Tisdag, annu en skoldag med bebisen. Saklart var det just my luck, vi hade freaking BRANDOVNING! Sa jag fick springa ut med min baby och allt. HAHA:)
(Btw, jag dopte den till Joshua Phillip Maverick Bjorklov Hahn) Dock hade vi match igar, sa min vardmamma barnvaktade honom da... SKONT med en paus! (vi forlorade matchen dock)
Men sedan kom jag hem, och med lite gratningar da och da var det helt okej. Jag vakande pa natten ca 5 ganger inatt, hemskt. Tydligen hade jag en snall bebis, Laura's bebis vaknade 15 (FEMTON!) ganger forsta natten! AR DET NORMALT??
Vi tog bilder som kommer upp ikvall.. haha, men nu ar jag friiiiii!

music makes me happy

Har ar 4 latar som absolut define my american life har.

Soulja boy - forsta tiden, homecoming, golf
No one med Alicia Keys - Cassie's car, basketball, winter, christmas
Low low med Flo Rida - late winter/spring, springbreak
Keep Bleeding - SPRING, SOFTBALL


BLACKAN HERE I COME

Hej!

Nu är det klart - vi startar SP2f på Blackeberg i höst. I dagsläget har jag 16 intresserade elever, 9 ekonomer och 7 samhällsvetare. 13 har gått här förut, tre kommer utifrån. Det kommer bli jättebra!



Yay! Jag ar taggad! Jag tror klassen kommer blir superbra! SP2f. F som ar FIA:)

Annars lever jag efter helgens drama. Jag flyttar hem ikvall med min lilla baby. (Sitter har brevis mig) Bilder kommer...
Annars sa var jag och mina vardforaldrar plus Abbie pa Michael Buble konsert igar, toppenbra! Jag ar kaaaar!

Men annars sa ar det an ny skolvecka, nya tag, softballs traning ikvall och match imorn. Babysitting nagon?

Nu maste jag fortsatta "jobba". Juste en liten aprapa-ingenting-sak. Shakespeare fyller 444 ar pa torsdag, samma dag som Ruthan blir 12! Nasta timme har vi kalas i var english class! Lange leve Willie!

April 19, 2008

WOW. Den har veckan har varit crazy. Med hur mycket softball som helst. Vi hade ju match i torsdags, forlorade. Traning igar, i boljande hetta, vindstilla ,stralande sol och 25 grader. Fia hade svart outfit, smartaste draget ever.
Anyways, idag lordag, hade jag verkligen sett fram emot att sova ut. Men ah nej, vi hade ju softball tunering. For lite team bondery sa traffades vi 07.00 for frukost pa the Pancake House. Tuneringen gick sadar, vann en av tva matcher. Sen var vi ute.. MEN, det roliga ar att jag traffade bollen och kom anda till 2nd base! Plus att jag fick hem Brooke som stod pa 3rd, och personen efter mig trafafde bollen fint sa jag kunde springa hem och ge Pennfield 1p! Ingen fattar ngt va? To make it simple: I scored!

En annan sak som har hant de senaste dagarna ar en lite story. Jag ar ju samst pa att beratta historier men jag ska forsoka gora mitt basta:

Okej, sa vi anstallde denna malare som var den billigaste av alla vi tittade pa for tre veckor sen. Han gick med pa 2000 dollar for hela huset. Redan i borjan markte vi att hans kvalite inte var den basta, han kom sent varje dag, han pratade hellre an att mala, luktade marijuna, hade ingen malarutrustning, vi kunde inte fa tag pa hans "referenser", han ville kopa vara mobler, och han ljog och hittade pa historier hit och dit. Sa Rose har inte vagat lamna honom ensam i huset, sa det var alltid ngn hemma. Forra veckan var det jag som "vaktade" honom med tanke pa att jag hade lov och Rose hade 1000 arenden att utfora. Men den har veckan har jag varit busy med school & softball, sa Rose har "vaktat" honom. Men igar fick hon nog. Han forsokte basically salja henne droger, och det var liksom gradden pa moset sa att saga. Nar Rose & El ringde senare pa kvallen for att beratta att han fatt sparken lackade han ut. Han kallade Elwin alla fula ord som finns, han lackade ur helt enkelt. Han hade ett par rum kvar, sa vi beholl 500 dollar. Malaren tyckte saklart att han minst skulle ha 300 dollar till. Sa han basiclly hotade oss och sa "You gonna pay for this, when you guys asked if I had a criminal record, I lied, I've stabbed 2 people, look me up at the internet". (Innan vi anstallde honom fragade vi om han hade ett criminal record, han svarade saklart Nej.) Sa min vardpappa Elwin fragade "Is this a threat?" Malaren: "You can take this however you want" KLICK.
Sa vi kollade upp honom, och OMG sager jag bara. Sa han har totalt spenderat 13 ar i fangelse, varav 11 av dom var fran 1997 till 7e mars 2008. Dvs, han kom ut 3 veckor innan vi anstallde honom. 4 av dom aren var Maximum prison, vilket ar for de som inte kan skota sig i ett vanligt fangelse. Reasons: Han forsokte doda 2 personer, grov misshandel (han forsokte doda), grovt ran, innehav av olaga vapen, droginnehav och lie smasaker.
Men idag sa bestamde sig Rose o El att betala de 300 dollarna for att kanna sig ngt sakra. Sa allt ar lite battre nu. Men det var helt galet, Rose tyckte nastan att vi skulle lamna huset igar kvall.
Jag menar, denna man har spenderat 3 veckor i vart hus, han vet vart larmet sitter, var alla vardesaker finns osv. Och fatta att jag har varit ensam hemma med denna man! Jag ar glad att jag har livet ar behall eller att jag inte ar kidnappad eller valdtagen.

Men mamma, oroa dig inte please.

Back in school

Okey, precis som basketball dominerade mitt liv i vintras, sa ar det softball som galler nu. Vi hade var forsta match igar, aven om vi forlorade hardcore, sa hade vi kul! Jag antar att ingen riktigt vet vad jag snackar om, om jag gar in for mycket pa detaljerna. Men jag spelade left field och first base i defense. Jag spelade hela matchen i defense I offense sa var jag den 8e o 9e att sla med slagtrat. (vi ar 12 i laget..) Vilket basically betyder att jag ar den 9e basta att traffa bollen i laget. Men iaf, idag hade vi 3 timmars traning! (TRE!) Imorn har vi match igen, och pa lordag ar det tournamnet hela dagen. Helt galet, men det blir roligare for varje dag. Och jag far ju traffa alla tjejer hela tiden vilket ar awesome! Bjork, du maste spela softball! Btw, man slanger ju sig nar man springer mellan baserna pa grus, och en gang slangade jag mig utan min sliding pad, det blodde och nu har jag varldens skrapsar! AJ!
     Jag ar pa glatt humor idag, kanske for att det var 70 F idag, vilket motsvarar ca 20 C! Vi spelade i shorts o tshirt utan problem! Men i sondags snoade det! Snacka om extremt April Vader.
    Men vad hander framover? Fem veckor kvar i skolan, det marks, alla borjar mer eller mindre lagga av.. Men pa lordag ar det som sagt softball tournamnet, och pa sondag ska jag, Abbie och mina vardparon ga pa Michael Buble konsert! Ska bli mys!
    Annars sa malas det om har hemma och nya mattor ska laggas nasta vecka. Sa huset ar praktiskt taget varldens mess. Nasta lordag sa har min vardbror sitt graduation party plus att jag far min elektroniska baby nasta vecka! PANIK! Jag far en baby som grater, ska matas, bytas bloja pa, ses till 24/7. Jag maste ha den vart jag an gar i 48 timmar! Pa lektioner, pa traning eller games, tydligen ar det varst pa natten (funtar seriost pa att lamna den i the basement, jag menar, vad ar viktigast, min somn eller mitt betyg i Parenting?)
    Nu ska jag skriva en essay till min sociology class.

How has your race, ethnic background, religion and gender influenced your personality, development and views on the social world?

    

Attitydtest - optimist eller pessimist?


 
Övergripande resultat
 85
0                                                                                                   100


Du är en sann optimist. Denna inställning till livet lönar sig, både i ditt privatliv och professionellt. Ditt sätt att se på livet ger dig inte bara mer energi, det gör också att du kan mobilisera dina krafter och fortsätta kämpa när du upplever motgång. Men kom ihåg att även om det oftast är positivt att vara optimistisk så finns det en baksida. Du ska definitivt fortsätta vara optimist, men lite realism då och då skulle inte skada.

 
Det var val skont att hora att man ar optimist istallet for pessimist i alla fall? Kan vara viktigt ibland nar livet ar tufft har pa andra sidan atlanten!
Gor testet du med! http://persontester.svd.se/take_test.php?idRegTest=1658

torsdag mitt i veckan

halla halla
Den har veckan har man ju som sagt lov, och med tanke pa att jag akte till Florida forra veckan. Och vi skulle ju egentligen aka till Arizona den har veckan, men Elwin kan ju inte flyga med sitt infekterade oga. Sa de senaste dagarna har verkligen varit lugna. Jag har besokt Andy & Wendy, jag har varit pa tva bio, Step Up 2 - inge bra alls och sen 21- en riktigt bra film! Ga och se! (sag att den har pramiar imorn 11e april i sverige!) Jag har aven shoppat lite, foljt med Rose pa hennes 48 000 olika arenden, promenerat i varvadret, varit pa softball traning med JV, halsat pa mina host grand parents, stadat mitt rum, slo tittat pa TV, lallat runt pa internet och SKAFFAT MIG ETT JOBB I SOMMAR!!! Sa dagarna ar ratt slappa, men det ar skont, snart borjar skolan. Vi har foresten bara 6 veckor kvar i skolan, galeet lite!

Juste! Godaste frukosten genom tiderna ar: Vanilj yoghurt med roda vindruvor och jordgubbar med Cherios!


JOHANNA KRISTINA ELIASSON

Grattis Hannis! Jag kande att jag var tvungen att skriva ett grattis inlagg till Hannis som fyller hela 18 ar idag! Det kan man inte tro, lilla hannis pa 160cm! VILKEN BRUTTA VA? image153
Grattis babe! (kommer ni ihag vad vi gjorde for exakt ett ar sen? Cypern var det!)

Sen kan jag aven passa pa att gratta varldens basta kusin UNN som fyllde 8 ar den 3e april! GRATTIS!!

FLORIDA

Da ar man hemma igen, efter en underbar vecka i The Sunshine State. Men tro det eller ej, vi hade regn varje dag.. Haha, dock var det oftast bara nagra timmar pa eftermiddagen eller pa morgonen, sa jag fick anda en bra dos med solsken:)
Dagarna spenderades kort o gott vid poolen eller pa stranden. Jag har kommit pa att jag verkligen ALSKAR lukten av sand o saltvatten, det ar verkligen den basta doften som finns!
Men forutom sol o bad sa gjorde vi en hel del massa roliga utflykter! En dag hyrde jag o Kaylee en 4 wheeler, grymt kul att cruisa runt pa stranden, en annan dag hyrde vi ocksa en cykel var. Men det var ingen vanlig cykel, nivet en san dar som man liksom sitter i.. Ah, jag far val lagga upp en bild!
En kvall akte vi aven till Daytona Beach (Vi bodde i New Smyrna Beach ca 30min away) och akte Gocart, at pa Hooters och gick pa GreyHound Race. Det var verkligen en hojdarkvall! Dock vann jag personligen ingenting, men Kaylee's hund vann och Kaylee gick hem (hela) 7 dollar rikare..
Florida har verkligen god mat, vi at ute nastan varje dag, och OMG deras Seafood is AMAZING! Sen Shoppingen med stort S, NICENICE!

Jag orkade inte skriva varsta detaljerade inlagget, men Florida var verkligen GREAT!


Har har ni en del bilder folks! Klicka pa dem blir de storre!



RSS 2.0